Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MHS Truck & Bus Group, noul sponsor al Timisoara Saracens, campioana nationala la rugby

MHS Truck & Bus Group este noul sponsor la echipei de rugby Timisoara Saracens, in cadrul unui parteneriat demarat la finalul anului trecut si anuntat oficial la finalul lunii martie 2018.
Istoria MHS Truck & Bus Group a inceput in urma cu 11 ani, compania fiind distribuitorul marcii MAN in Romania. Brandul MAN ocupa astazi unul dintre primele locuri in clasamentul celor mai vandute marci de camioane din Romania, performanta obtinuta cu multa munca si efort sustinut, se arata in comunicatul de presa. In mod similar, Timisoara Saracens, astazi cvadrupla campioana a Romaniei la rugby, in a carei panoplie se regasesc trofeele Campionatului National de rugby profesionist Superliga cucerite in 2012, 2013, 2015 si 2017, cele patru Cupe ale Romaniei (din anii 2011, 2014, 2015, 2016) si Cupa Regelui din editia aniversara 2015, a pornit la drum in urma cu opt ani, crezand cu pasiune in forta si abilitatile echipei multinationale, formate in capitala Banatului, de a atinge varful performantei. Visul de a fi campioni a devenit realitate, dar mai mult, Timisoara Saracens se afla astazi in al treilea sezon consecutiv de reprezentare a Romaniei in competitiile europene inter-cluburi si continua sa fie un punct de referinta al rugby-ului romanesc din era profesionista.
 

Iar pentru ca Leii au mai multa putere atunci cand isi unesc fortele pentru a-si atinge tinta, MHS Truck & Bus Group a gasit in Leii Timisoarei Saracens aceeasi mentalitate inovatoare de campion, ce sta la baza istoriei de dezvoltare si performanta a companiei si a decis sa li se alature in calatoria lor spre succes, devenind unul dintre sponsorii si partenerii echipei, mai spune sursa citata. „Suntem onorati si mandri deopotriva sa punem bazele parteneriatului cu echipa de rugby Timisoara Saracens. Sustinem performanta si ne bucuram ca am devenit partener in calatoria lor spre cat mai multe victorii, calatorie in care cu siguranta vor continua sa scrie istorie“, a declarat George Dorobantu, Group CEO – MHS Group si Automobile Bavaria. „Inalta performanta in sport, ca de altfel in orice alt domeniu, nu se poate atinge fara sustinere, fara munca in echipa. Ne bucura si ne onoreaza alegerea MHS Truck & Bus Group de a se alatura Timisoarei Saracens in sprijinul initiativei noastre de revitalizare si dezvoltare in Romania a acestui sport de echipa in care nu conteaza pe cine avem in fata, conteaza cine ne este alaturi“, a punctat si Dan Dinu, membru asociat Timisoara Saracens Rugby Club.

Articole similare

Ad