Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Economii de pana la 5.000 de euro/an/camion prin folosirea noului Optifleet mobile

Renault Trucks a lansat la inceputul acestui an o versiune mobila a softului sau de management al flotelor Optifleet – care poate fi folosita de la distanta, pe telefoane mobile sau tablete – pentru ca operatorii sa primeasca in timp real la informatiile despre parcul auto oriunde s-ar afla si sa reactioneze prompt la orice eveniment neprevazut.
Aplicatia Optifleet poate fi descarcata de pe AppStore si Google Play, iar utilizarea ei este subordonata abonamentului la serviciile Optifleet.
 

Interfata simplificata le permite managerilor sa acceseze vehiculele cu un singur click si sa le aloce usor sarcini noi (My fleet now – Flota mea acum) sau sa urmareasca si sa evalueze comportamentul individual al soferilor, precum si modul in care acestia utilizeaza vehiculele (Ecoscore).
Optifleet propune trei module care ajuta transportatorii sa optimizeze comportamentul conducatorilor auto, sa-si administreze flotele in mod eficient si sa-si controleze costurile de operare: Check (ofera informatii tehnice despre vehicul care sunt utile mai ales pentru reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2 si include functiunea Ecoscore, ce monitorizeaza si analizeaza stilurile de conducere si identifica zone in care pot fi adoptate actiuni pentru reducerea consumului de combustibil), Map (realizeaza geo-localizarea vehiculelor in timp real, analizand rutele adoptate, pentru a optimiza timpul si kilometrii parcursi) si Drive (ofera informatii in ceea ce priveste timpii de conducere si permite operatorilor sa acceseze de la distanta datele de pe cardurile soferilor si din memoriile tahografelor).
Datorita managementului in timp real al flotelor, operatorii pot reactiona mai rapid si isi pot creste profitabilitatea si satisfactia clientilor. In practica, Optifleet poate genera economii de pana la 5.000 de euro/an/camion, asa cum promit reprezentantii Renault Trucks.

Articole similare

Ad