Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nokian Tyres – Gama de anvelope de vara 2018

Combinatia dintre un vehicul greu si terenul accidentat sau strazile urbane intens circulate solicita puternic anvelope in ce priveste asigurarea rularii in siguranta si fara probleme in orice tip de conditii de drum. Pentru a face fata acestei solicitari intense, Nokian Tyres a introdus tehnologia Aramid Sidewall, care integreaza fibra de aramida extrem de rezistenta in flancurile anvelopei. Durata de viata indelungata si durabilitatea extrema in cele mai solicitante conditii pe teren accidentat sunt oferite si de compusul special al benzii de rulare si de profilul robust al anvelopei, prevazut cu tehnologia unica cu ejectoare de pietre.
 

Anvelopele pentru autoutilitare si cele pentru rulote sunt, de asemenea, utilizate intens pe parcursul sezonului de vara. Vehiculele de acest tip transporta incarcaturi grele si ruleaza adesea pe carosabil de calitate precara, pe pietris sau peste borduri. Anvelopele lor trebuie sa sustina intreaga greutate a vehiculului si sa ofere siguranta si manevrabilitatea precisa in orice tip de conditii de drum. De aceea, tehnologia Aramid Sidewall se regaseste inglobata in toate modelele de anvelope Nokian Tyres existente pe piata destinate autoutilitarelor si rulotelor.
Nokian zLine, in dimensiunea 235/45 ZR18, a obtinut locul 2 si evaluarea „Recomandabil” la German ACE Lenkrad Summer Tyre Test 2018. Testul a evidentiat performantele bune de franare pe carosabil umed, de manevrabilitate si cele in caz de acvaplanare. Au fost remarcate, de asemenea, si performantele de manevrabilitate pe carosabil uscat si rezistenta scazuta la rulare. Succesul a continuat si in testele germane GTÜ si testele austriece ARBÖ.
Anvelopele SUV Nokian Tyres se caracterizeaza prin durabilitatea si capacitatea lor de a oferi siguranta in orice conditii de drum. Pentru situatiile imprevizibile insa, garantia Nokian Tyres Aramid acopera daunele care pot aparea la flancul anvelopei, survenite in urma unei utilizari normale. Clientii pot primi gratuit o anvelopa noua, echivalenta, de la orice distribuitor Nokian Tyres care participa in acest program.
Nokian Tyres ofera, de asemenea, o garantie de satisfactie. Daca un cumparator, din orice motiv, nu este multumit de noile sale anvelope Nokian Tyres, le poate schimba in termen de 14 zile, primind un alt set. Garantia de satisfactie este disponibila la distribuitori Nokian Tyres selectionati.

Articole similare

Ad