Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

RATB a demarat licitatii pentru echiparea tramvaielor cu sisteme de climatizare

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a demarat trei licitatii deschise prin care vrea sa modernizeze mai multe tipuri de tramvaie cu sisteme de climatizare, potrivit unor anunturi publicate pe 13 aprilie in SEAP, citate de Agerpres.
Unul dintre anunturi se refera la atribuirea unui contract de achizitii publice, cu o valoare estimata la 22.500.185,05 lei, fara TVA, prin care RATB doreste sa ii fie furnizate servicii de modernizare pentru tramvaie V3A si Bucur LF cu sistem de climatizare in salonul de calatori.
 

De asemenea, RATB a demarat atribuirea unui contract de achizitii publice pentru modernizarea unor tramvaie Bucur LF-CA cu sistem de climatizare in salonul de calatori. Valoarea estimata a contractului este de 2.310.302,56 lei, fara TVA.
RATB doreste sa incheie si un acord-cadru pentru modernizarea a maximum 126 de tramvaie V3A-M cu sistem de climatizare in salonul de calatori. Acordul va fi incheiat cu un singur agent economic, va fi limitat la 24 de luni si o valoare estimata la 39.015.932,76 lei, fara TVA.
In cazul celor trei licitatii, principalele modalitati de finantare si plata sunt reprezentate de bugetul local. Termenul limita pentru primirea ofertelor este 16 mai, ora 16,00, iar data limita de evaluare, in SEAP, este 14 august, ora 18,00.

Articole similare

Ad