Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Piesele Krone, livrate mai rapid cu ajutorul unui cod QR unic

Krone a introdus un nou sistem de comanda a pieselor pentru remorci, despre care, spune compania, va accelera procesul de furnizare si va garanta inlocuirea exacta a pieselor pentru fiecare vehicul Krone.
Cu ajutorul unui QR-code, care este stantat pe placuta de inregistrare a fiecarei remorci Krone, clientul scaneaza informatia cu ajutorul unui smartphone sau a unei tablete si are acces astfel la o lista de piese pentru respectivul vehicul, dar si la date relevante, cum ar fi numarul de piese, descrierea lor si disponibilitatea. Apoi, cu ajutorul magazinului online, piesele pot fi comandate rapid. Deoarece fiecare QR-code este unic pentru fiecare remorca, operatorul va beneficia de o identificare rapida si precisa pentru fiecare piesa de schimb.
 

Mai mult, furnizarea pieselor este astfel accelerata, iar clientul va economisi timp in ceea ce priveste mentenanta sau reparatiile vehiculului, fiind sigur ca va primi piese ce fac parte din specificatia originala a remorcii. „Livrarea rapida de piese de schimb este o problema pentru fiecare client Krone. Acum, insa, nu numai ca am simplificat procesul de comanda, indiferent de locatia sau vechimea remorcii, dar clientul poate identifica instantaneu piesele de schimb actuale furnizate impreuna cu vehiculul. Achizitionarea mai rapida si accesul direct la aceste informatii contribuie la aceasta dezvoltare revolutionara a serviciului de aprovizionare a pieselor noastre“, a declarat Managing Director, Ralf Faust.

Articole similare

Ad