Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Politia germana avertizeaza: au aparut politisti falsi in parcarile de camioane!

Dupa ce au fost raportate doua cazuri in ultima luna, politia din landul german Hessen a emis o avertizare oficiala pentru soferi in care acestia sunt sfatuiti sa fie atenti la politistii falsi. Mai mult, pentru ca ambele cazuri raportate s-au soldat cu pagube de mii de euro, autoritatile recomanda prudenta sporita.
Primul incident a avut loc pe 15 aprilie, in parcarea Am Rehberg de pe A45, in apropiere de Herborn, relateaza portalul german presseportal.de, citat de trans.info. Un sofer turc a primit o amenda falsa de 2.000 de euro pe care a achitat-o pe loc. Al doilea incident a avut loc pe 3 mai, pe A5 si A45, in parcarile de langa Ober-Mörlen si Pohlheim.
 

Conform estimarilor, falsii politisti au acordat amenzi false in valoare totala de 10.000 de euro.
Ca si prima data, acestia au actionat pe timpul noptii si au parasit parcarea intr-un Passat argintiu cu numere de inmatriculare franceze.
Autoritatile germane recomanda soferilor de camion prudenta maxima si ii sfatuiesc ca in cazul in care au dubii privind identitatea agentilor de control sa contacteze urgent autoritatile la numarul 110, unde pot verifica instant numarul de identificare al legitimatiei prezentate de politisti.

Articole similare

Ad