Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

„Still Best drivers cup 2018” – castigata de un stivuitorist de la IAC Bals

Pentru a marca aniversarea a 10 ani de activitate in tara noastra, Still Romania a organizat luna trecuta un concurs de stivuitoristi dedicat operatorilor din cadrul companiilor partenere STILL in Romania.
In concurs s-au inscris operatori de la 21 de companii. Competitia a avut loc in perioada 15 ianuarie 2017-15 aprilie 2018, iar finala competitiei a fost organizata pe 27 aprilie, la Brasov, in incinta depozitului KHD. Castigatorul – Cosmin Ungureanu de la IAC Bals – a fost desemnat in urma unui test final de indemanare si a unui test grila cu intrebari despre intretinerea echipamentelor.
 

Locul al doilea a fost ocupat de Cristian Popa, de la WELDE Romania, iar locul al treilea de Bolog Teodor de la HEINEKEN Romania.
Marele premiu a constat intr-o vizita la fabrica STILL din Hamburg.
STILL Best drivers cup isi propune testarea abilitatilor stivuitoristilor si desemnarea celui mai indemanatic, dar si a celui mai responsabil si productiv candidat, precum si prezentarea celor mai noi modele de stivuitoare si demonstrarea performantelor acestora atat in competitie, cat si in demonstratii personalizate.
Concursul are drept scop responsabilizarea clientilor prin sporirea atentiei fata de costuri, productivitate si eficienta, constientizarea importantei securitatii in munca si a intretinerii zilnice a echipamentelor.
Juriul care a desemnat castigatorii a fost alcatuit din Romeo Dumitru, vicepresedinte ARILOG, Eva Harabagiu (Scoala stivuitoristi Brasov), Catalin Grigorean (HSE Work Management), Bogdan Gavaneci (Ceva Logistics) si Daniel Socolan (Takata Romania).

Articole similare

Ad