Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schmitz Cargobull ofera numeroase oportunitati de a face practica internationala

Liderul european in productia de semiremorci este una dintre cele opt companii germane care iau parte la initiativa Experiencing Europe in 2018 si promoveaza practica internationala in tarile UE, dorind astfel sa-i atraga pe tinerii adulti aflati in cautarea unui loc de munca in Europa unita. In cooperare cu Deutz AG, din Köln, Schmitz ofera doua locuri de practica in Spania, pentru a creste sansele pe piata muncii a celor care cauta de lucru. Participantii pot sa se familiarizeze astfel cu valorile integrarii europene si sa acumuleze o experienta ocupationala semnificativa.
 

In aprilie doi tineri au fost trimisi pentru doua saptamâni la fabrica din Zaragoza a companiei germane, pentru a se familiariza cu fluxurile de productie si cu procesele din cadrul centrului de productie, dar in acelasi timp pentru a dobândi o experienta interculturala valoroasa.
Aceste demersuri au loc deoarece Schmitz, in calitate de companie multinationala, se considera un ambasador al ideilor inovatoare din Europa, alaturi de alte firme de prestigiu din diverse domenii de activitate.
In total in 2018 vor fi oferite peste 220 de locuri de practica.

Articole similare

Ad