Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kardex Remstar a inaugurat filiala din Romania, in Timisoara

Marti, 15 mai 2018, Kardex Remstar a inaugurat filiala din Romania, Kardex Systems Romania, cu sediul in Timisoara. 2018 este al 9-lea an de prezenta a Kardex Remstar in Romania, iar noul sediu din Timisoara reprezinta angajamentul continuu al companiei fata de piata careia se adreseaza. Acesta va permite companiei sa ofere clientilor un suport comercial si tehnic imbunatatit.
 

La evenimentul de inaugurare au participat reprezentantii managementului Kardex Remstar: Gilbert Edelmann – Regional Director Finance&Administration – Central Europe, János Michelisz – Director Life Cycle Service – Hungary & Romania, Peter Wilfinger – Director New Business Austria & Romania.
 
Deschiderea filialei din Timisoara reprezinta un pas pe care Kardex Remstar il face pentru a fi mai aproape de clientii sai din Romania. Kardex Systems Romania le va oferi acestora un suport comercial si tehnic imbunatatit, datorita serviciilor de vanzare, consultanta si service pe care le va asigura.
 
Kardex Remstar intentioneaza totodata sa introduca pe piata noua familie de produse:Kardex Remstar LR 35 si Kardex VLM BOX. Sistemul de depozitare LR 35 Kardex Remstar, din cadrul Vertical Buffer Module, raspunde unor tendinte actuale precum game mai largi de produse, loturi de dimensiuni mai mici si service de 24 de ore. Inovatia acestui produs este solutia de comisionare a pieselor mici din recipiente, cutii de carton si tavi, in cadrul unor depozite mici si mijlocii.
 
Kardex VLM BOX este rezultatul unui continuu proces pe care Kardex Remstar il parcurge pentru a dezvolta produse noi, care sa se raspunda necesitatilor clientilor. Kardex VLM BOX este un sistem de recipiente, care pot fi modificate in asa fel incat sa raspunda schimbarilor de stocuri.
 
„Deschiderea Kardex Remstar in Romania este foarte importanta atat pentru noi, cat si pentru multitudinea de clienti pe care iiavem deja in aceasta tara. Produsele noastre difera de la un client la altul, sunt personalizate in functie de necesitatile fiecarui client; motiv pentru care este important sa fimalaturi de ei, sa le oferim consultanta si service intr-un timp foartescurt. Prin sediul din Romania, le vom oferi un suport comercial si tehnic imbunatatit.
 
De ce am ales Timisoara? Din mai multe motive. In primul rand, pentru ca ne-am dorit un oras care sa aiba un nivel inalt al dezvoltarii industriale, un nivel inalt alinfrastructurii si deschidere spre Viena si Budapesta. Bineinteles, ne-a impresionat si faptul ca Timisoara va fi capitala culturala in 2021.
Un alt aspect care ne-a determinat sa deschidem sediul aici este faptul ca ne permite sa fim aproape de clientii care au deja sedii in acest oras – nume bine-cunoscute in industria automotivela nivel local si global – si ca putem ajunge cu usurinta la clientii din celelalte mari orase ale Romaniei, precum Cluj,Sibiu sau Brasov.
De asemenea, universitatile din Timisoara sunt renumite pentru ca dau specialisti buni in domeniul IT, lucru care ne-a atras oferindu-ne oportunitatea de a gasi angajati bine pregatiti.” – au declarat reprezentantii companiei, in timpul conferintei de presa.
 
Despre Kardex Remstar
Kardex Remstar dezvolta, produce si mentine sisteme dinamice de stocare si de recuperare. Compania este un important furnizor de sisteme de stocare, software de comisionare comenzi si servicii life cycle. Clienti din toate industriile folosesc solutii de la Kardex Remstar pentru a-si organiza procesele intralogistice intr-un mod mai simplu si mai transparent, precum si pentru a economisi spatiu si costuri de procesare. Clientii Kardex Remstar provin dintr-o gama larga de industrii, cum ar fi industria auto, electronica, produse chimice/farmaceutice, vanzare cu amanuntul, inginerie mecanica sau de ingrijire a sanatatii.
 
Fondata in 1873, in Statele Unite, compania si-a extins treptat activitatea in Europa si Asia si a instalat cu succes peste 140.000 de sisteme de stocare dinamice pe tot globul. Cu o retea de vanzari si o retea de dealeri extinse, grupul Kardex este activ in peste 30 de tari si are aproximativ 1.600 de angajati in intreaga lume.
 
Mai multe informatii gasiti pe www.kardex-remstar.com
 
Pentru mai multe detalii, contactati Laura Peiov, la adresa de e-mail laura.peiov@kardex.comsau la telefon +40 256 691198.

Articole similare

Ad