Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cel mai puternic Amarok a intrat in productie

Volkswagen anunta ca a inceput productia celui mai puternic Amarok de pana acum la uzina sa din Hanovra. Pick-up-ul se va bucura de un motor diesel V6 de 3.0 litri, cu o putere de 258 CP, ce poate ajunge temporar la 272 CP prin intermediul unui overboost. Noul propulsor va fi disponibil doar pe versiunile Highline si Aventura.
Constructorul german spune ca unul din primele vehicule care vor iesi de pe linia de productie cu noua unitate de propulsie este versiunea Amarok Aventura cabina dubla, 3.0 litri V6 TDI. Unitatea in sase cilindri ofera 258 CP, ce pot ajunge temporar la 272 CP prin intermediul unui overboost, intre 3.250 si 4.000 rpm. Modelul mai beneficiaza si de tractiune integrala 4MOTION, cu o transmisie automata cu 8 trepte in versiunea standard. Din punct de vedere vizual, modelul este vopsit in Ravenna Blue si jante din aliaj de 20 de inch, numite „Talca“, iar la interior constructorul a montat scaune cu tapiterie Nappa. Aditional, versiunea mai beneficiaza si de o nuanta denumita Peacock Green paintwork, indisponibila pana acum pe Amarok.
 

Tot in varianta standard, cele doua versiuni – Highline si Aventura – beneficiaza de faruri bi-xenon cu lumini de zi LED, pachetul Light & Sight, oglinzi rabatabile electric, in timp ce optional sunt disponibile o serie de caracteristici, printre care RCS (Roll Cover System), un acoperis mobil pentru cei 2,52 mp de spatiu de marfa din bena.
Volkswagen anunta ca primeste deja comenzi, primele livrari urmand sa aiba loc la jumatatea lunii iunie. In Germania, pretul de baza pentru Volkswagen Amarok in varianta V6 3.0 litri 258 CP este de 51,384 euro (TVA inclus) pentru versiunea Highline si 58,072 euro (TVA inclus) pentru nivelul de echipare Aventura. Cea mai accesibila versiune este motorizarea V6 de 163 CP, care pleaca de la 32,076 euro (TVA inclus).

Articole similare

Ad