Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

P3 livreaza un nou hub logistic catre Lamborghini si Ducati

P3 a livrat un nou depozit BTS (Build-to-Suit) de 30.000 m2 in parcul P3 Sala Bolognese, situat la cativa kilometri nord de Bologna, catre Automobili Lamborghini (Lamborghini) si Ducati Motor Holding (Ducati), dupa un program strict de constructie care a durat doar sase luni.
Primul proiect BTS din Italia al P3, noul centru logistic va deveni un centru de depozitare si distributie pentru piese de schimb originale pentru Lamborghini si Ducati, inclusiv piese pentru noul Super SUV Urus de la Lamborghini, precum si Huracán, Aventador si modele istorice ale masinilor de curse Lamborghini, impreuna cu cele mai recente modele Ducati: Panigale V4, prima motocicleta produsa de catre compania din Bologna, care va fi echipata cu un motor cu 4 cilindri bazat pe MotoGP Desmosedici si Scrambler® 1100, care adauga o noua dimensiune la "Land of Joy".
 

Brandurile de automobile de renume mondial se afla in Sant'Agata Bolognese (Lamborghini) si Bologna (Ducati), ambele la mai putin de 15 km de parcul P3. Aproximativ 120 de persoane vor lucra in noul depozit. Noua cladire include 700 m2 de birouri. Spatiul de depozitare are o inaltime interna de 12 metri si o incarcare a pardoselii de 5 tone pe m2. Temperatura ambientala din cadrul structurii va fi mentinuta constant la cel putin 18° C pe tot parcursul anului.
In conformitate cu toate noile proiecte BTS ale P3, depozitul va utiliza diferite tehnologii ecologice durabile, cum ar fi iluminatul cu LED-uri si izolarea termica, precum si panourile solare de pe acoperis care vor incalzi apa folosita in birouri si vor alimenta incalzirea si sistemele de racire. In plus, apa de canalizare va fi utilizata pentru irigare, reducand in continuare impactul asupra mediului. O noua ruta de ciclism va conecta parcul la gara din apropiere.
Noul centru logistic al Lamborghini si Ducati este cel de-al doilea depozit construit in parcul P3 din Sala Bolognese. Are o suprafata de aproximativ 11 hectare, care include 5.000 m2 pentru o posibila expansiune viitoare. Alte 3 hectare sunt disponibile pentru proiecte noi BTS pentru alti clienti. „Noul depozit Sala Bolognese face parte din directia de dezvoltare comerciala si industriala a Lamborghini. De fapt, introducerea noului SUV URUS a determinat dublarea zonei de productie la Sant’Agata Bolognese si dublarea volumelor de vanzari pana in 2019. Aceasta crestere se reflecta si in sectorul piese de schimb, pentru care Lamborghini a considerat ca este necesar un spatiu dedicat. Centrul este raspandit pe o suprafata de 15.000 m2, cu 3 turnuri automatizate de depozitare, 8 spatii de incarcare si spatiu pentru depozitarea a 40.000 de piese pentru masini istorice, modele actuale si piese de schimb ale departamentului Motorsport, Squadra Corse. Toate acestea pentru a garanta ingrijire si viteza de raspuns maxime in ceea ce priveste asistenta acordata clientilor nostri.", a spus Paolo Gabrielli, Seful Post-vanzare al Automobili Lamborghini.
Proiectul face parte dintr-un plan strategic mai amplu, care vizeaza imbunatatirea eficientei si serviciilor pentru pasionatii de Ducati.

Articole similare

Ad