Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

108 linii de axe Cometto pentru compania turca Hareket

Cele 108 linii de axe ale modulelor grele MGSL sunt impartite in 11 module de cate sase axe, opt module de catre patru axe si doua module separate, care vor fi folosite pentru doua proiecte: centrala electrica termica de 900 MW din Turakurgan si centrala termica de 450 MW din Navoi (ambele din Uzbekistan). Mai exact, operatorul turc Hareket Heavy Lifting & Project Transportation Co. va transporta, dintr-un port din Kazakhstan pana in Turakurgan, de-a lungul a 2.400 km, respectiv pana la Navoi, de-a lungul a 1.750 km, 67 de componente cu greutate totala de la 97 la 274 t fiecare.
 

MGSL este noul vehicul modular pentru sarcini grele produs de Cometto, are o capacitate tehnica de 45 t/linia de axe si cel mai inalt moment de incovoiere de pe piata, asa cum declara reprezentantii companiei, si poate fi folosit si pe sosele, si off-road, si in operatiuni in incinta fabricilor. Datorita platformei de incarcare intarite, se poate ajunge la 50 t sarcina utila pe saua de cuplare si 80 t pe barele transversale de sustinere, pentru sarcini concentrate. MGSL poate fi folosit impreuna cu vehicule similare de la alti producatori, iar diversitatea combinatiilor posibile si faptul ca este usor de operat fac din acest modul un instrument flexibil si economic.
MGSL este disponibil cu latime de 3.000 mm si boghiuri de la doua la sase linii de axe si poate fi folosit si ca vehicul autopropulsat in combinatie cu un Power Pack (PPU).

Articole similare

Ad