Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Logicode lanseaza solutia software ExtendPro pentru gestiunea softurilor

Firma romaneasca specializata in tehnologia codurilor de bare Logicode lanseaza ExtendPro, o solutie software completa de tip SaaS (Software as a Service), pentru IMM-urile (producatori, distribuitori, magazine sau lanturi de retail) care au stocuri de gestionat.
ExtendPro permite utilizarea terminalelor mobile, cu conectivitate wireless si cititor de coduri de bare incorporat, in activitatile de receptie, inventariere, livrare si preluare a comenzilor de la clienti. Ea asigura cresterea productivitatii angajatilor prin accesul in timp real la informatiile din ERP, prin utilizarea tehnologiei de coduri de bare in identificarea automata a produselor si prin salvarea datelor direct in ERP. Datorita datelor exacte si actuale culese cu ExtendPro, ERP ofera o imagine reala asupra resurselor disponibile astfel incat deciziile sa poata fi luate corect.
 

Noua solutie a necesitat o investitie de 200.000 de euro. Pana in prezent, primele functionalitati integrate de ExtendPro si disponibile in zona operationala sunt cele legate de gestiunea stocurilor (Inventory Management) si comercial (Sales Force Automation), avand ca piata tinta IMM-urile ce activeaza in comert si productie, care fac cu greu fata marilor companii ce investesc masiv pentru integrarea tehnologiilor mobile si de coduri de bare in activitatea lor. De aceea „ExtendPro a fost dezvoltata ca o solutie accesibila financiar, de crestere a competitivitatii firmelor mici si mijlocii prin utilizarea celor doua tehnologii”, explica Dorel Dragos, managing partner Logicode (foto). Noua solutie reduce erorile umane si optimizeaza stocurile, este compatibila cu aplicatiile WinMentor si WinMentor Enterprise, poate fi testata gratuit 30 de zile prin inregistrarea pe www.extend-pro.ro si poate fi utilizata in baza unui abonament lunar ajustabil in functie de nevoile clientului.

Articole similare

Ad