Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Geodis se va ocupa de importurile Stokke in Asia

Producatorul norvegian de mobilier si echipamente pentru copii Stokke a incheiat un contract cu Geodis pentru a-si stabili in China o retea pan-asiatica de depozitare si distributie si a obtine astfel o cota de piata tot mai mare apeland la magazine de retail si la comert online. De aceea Geodis a inceput sa opereze doua depozite in zona Shanghai si va implementa aici o solutie IT conceputa special pentru a organiza ambalarea, etichetarea, controlul calitatii, controlul inventarului si paletizarea produselor importate, dar va organiza si distributia produselor la retaileri din peste 20 de orase din intreaga China.
Potentialul de crestere al pietei chinezesti destinate cumparatorilor din clasa de mijloc este subliniat de cresterea calitatii produselor importate din Europa.
 

Stokke s-a infiintat acum peste 80 de ani, produce de aproape 50 de ani echipamentele premium destinate copiilor, printre care carucioare si mobilier pentru camera copiilor, si 10 ani le exporta si in China.
Parteneriatul cu Geodis a inceput acum cinci ani si cele doua companii planuiesc sa-si extinda colaborarea pentru a permite distributia produselor Stokke pe piete din alte zone ale Pacificului, precum Coreea, Japonia, Singapore si Austalia.

Articole similare

Ad