Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PostNord a cumparat 51 de dube Kögel Box, pentru transport intre huburi

Compania postala suedezo-daneza PostNord Sverige AB a achizitionat 51 de noi semiremorci izoterme Kögel Box, in versiunea cu doua axe, cu pereti din plywood si acoperis izolat usor, pentru transportul scrisorilor si coletelor. Greutatea proprie a acestor modele, echipate standard, incepe de la 6.100 kg, astfel ca ele ofera o sarcina utila generoasa si calitate si protectie premium fata de influentele climatice si furturi.
Sasiul robust, care foloseste sistemul modular Kögel, poate suporta andocarea la orice tip de rampa si manevrarea marfurilor cu orice tip de stivuitor, si are cadru spate ranforsat de 720 mm lungime, din placi de otel sudate rigid, cu tampoane de protectie. Duba este din panouri compozit plywood cu acoperire din sticla ranforsata cu suprafata neteda, care sporeste rezistenta la impact si este foarte usor de curatat.
 

Acoperisul de 40 mm grosime, izolat, realizat in-house, este dintr-o spuma speciala, de inalta calitate, 100% fara CFC, iar patru lumini interioare LED integrate in acesta ofera iluminarea adecvata a interiorului dubei izoterme si sunt actionate de pe panoul de bord. Podeaua de 30 mm grosime este conceputa pentru o sarcina de 7,2 t pe axa stivuitorului. Duba are in standard certificat conform DIN EN 12642 Code XL.
PostNord a optat pentru echipamente RoRo si pentru sistem telematic, dar si pentru alte dotari optionale.
Cadrul intregului vehicul primeste si protectie anticoroziune de lunga durata prin tehnologie nanoceramica, acoperire catodica si vopsire UV.

Articole similare

Ad