Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bergerat Monnoyeur a lansat prima gama de excavatoare inteligente pentru constructii

Bergerat Monnoyeur, reprezentant exclusiv Caterpillar in Romania, a prezentat marti, 12 iunie, prima gama de excavatoare inteligente, denumita Next Generation. Evenimentul a avut loc la sediul companiei din Mogosoaia si face parte din roadshow-ul „New Range. New Rules“, care a inceput la mijlocul lunii aprilie si a trecut prin mai multe tari europene, urmand a se incheia in Olanda, la inceputul lunii viitoare.
Noua gama de excavatoare CAT 320 GC, 320 si 323 se adreseaza segmentului de 20-23 de tone, modelele fiind echipate cu tehnologii avansate de siguranta, cu tehnologii GPS, laser sau optice, capabile sa adune si sa analizeze date.
 

Printre caracteristicile cheie ale noilor excavatoare se numara optimizarea consumului de combustibil, despre care producatorul spune ca este pana la 25% mai redus. Acest lucru a fost posibil datorita unor sisteme inovative ce includ un software imbunatatit, pompe hidraulice mai mari, care scad turatia motorului, alaturi de optiunea Smart Mode, care regleaza automat motorul si puterea hidraulica pentru o eficienta maxima a consumului de carburant. Un alt avantaj al noii game este reprezentant de costuri de intretinere mai mici cu pana la 15%, deoarece Caterpillar a simplificat partea de hidraulica, a redus numarul de filtre de la 15 la 4 si a extins intervalele de service. Daca pe modelele 320 si 323 tehnologia integrata este lider in industrie, lansarea modelului 320 GC, ca parte a familiei de 20 de tone, permite companiei americane sa ofere o solutie flexibila pentru clientii care au nevoie de o optiune mai accesibila pentru lucrari mai simple. „Tehnologia necesara pentru lucrari performante si profitabile este disponibila in gama completa, inclusiv ultimele modele de pe piata complet utilate. Modelele Cat 320 si 323 asigura un nivel tehnologic inalt chiar prin echiparea standard, incluzand sisteme precum Cat Grade 2D, Grade Assist, E-Fence si Payload. Aceste tehnologii permit obtinerea unei cresteri de 45% a eficientei operatorului, un ajutor esential pe care il propunem clientilor nostri pentru a realiza lucrari eficiente si a deveni cat mai competitivi la nivel international“, a declarat Liviu Neagu, directorul general al Bergerat Monnoyeur Romania si Republica Moldova.

Articole similare

Ad