Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO si Talan, joint-venture pentru piata auto

GEFCO si TALAN au semnat un joint-venture prin care ofera solutii care imbina tehnologiile digitale si fizice pentru piata auto. Acordul presupune crearea unei societati mixte care sa permita celor doi parteneri sa-si completeze reciproc expertiza si este incununarea unei relatii de incredere construita de-a lungul anilor de catre cele doua companii. GEFCO contribuie cu experienta dobandita in domeniul logisticii auto, cunostintele sale despre pietele B2B si puterea retelei sale internationale, in timp ce TALAN isi va oferi expertiza in tehnologii precum Internet of Things, inteligenta artificiala si blockchain, precum si metodele Agile.
 

„JointVenture-ul pe care il lansam cu TALAN va permite progresul pe piata logistica a automobilelor care este in mod drastic afectata de adoptarea pe scara larga a tehnologiilor digitale“, a subliniat Luc Nadal, presedintele Consiliului de administratie GEFCO.
Proiectul este in concordanta cu politica de inovare urmata de TALAN inca de la inceput si consolidata prin activitatea sa de sprijinire a principalilor furnizori de servicii si a companiilor prin solutii inovatoare.

Articole similare

Ad