Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTP planifica noi dezvoltari industriale in Transilvania

Dezvoltatorul de parcuri logistice si industriale CTP anunta numirea lui Daniel Paraschiv in functia de Business Development Manager pentru Transilvania, incepand cu luna iunie. Totodata, compania planifica noi dezvoltari in Transilvania in al doilea semestru (S2) din 2018, concentrandu-se in mod special pe trei parcuri: CTPark Sibiu, CTPark Timisoara II si CTPark Cluj II.
Daniel Paraschiv va fi responsabil pentru identificarea si valorificarea de noi oportunitati de afaceri, precum si de gestionarea relatiei cu actualii chiriasi si viitoarele extinderi ale acestora in toate punctele strategice din Transilvania in care CTP detine proprietati, se arata intr-un comunicat al dezvoltatorului.
 

In zona de vest a tarii, compania are mai multe parcuri logistice si industriale de clasa A, in urmatoarele orase: Arad, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Timisoara, Turda, Ineu si Salonta. „Suntem foarte multumiti de alegerea facuta prin numirea lui Daniel Paraschiv ca Business Development Manager pentru Transilvania. Avem proiecte importante pentru parcurile noastre din Transilvania, o zona cu o crestere economica foarte rapida. Ca urmare, cererea pentru inchirierea de spatii industriale si logistice a atins aici unul dintre cele mai ridicate niveluri de la intrarea CTP pe piata locala“, a declarat Iuliana Busca, Commercial & Business Development Manager al CTP Romania.
Pentru a doua jumatate a anului, planurile companiei pentru regiunea de vest a tarii includ livrarea a circa 39.000 m2 suprafata inchiriabila si inceperea de noi dezvoltari pentru mai mult de 32.000 m2 suprafata inchiriabila, cu date estimate de livrare pe parcursul lui 2019.

Articole similare

Ad