Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nokian Tractor King, o noua anvelopa pentru masinile de mare tonaj

Nokian Heavy Tyres a lansat noile Nokian Tractor King, un nou set de anvelope pentru masinile de mare tonaj folosite pe terenuri forestiere, terasamente si in constructia drumurilor, anunta compania, care mai spune ca design-ul noului model „este cu adevarat revolutionar pentru o anvelopa de tractor.“
Nokian Tractor King are carcasa speciala, necesara pentru munca dura de terasament, cu tot cu curele de otel, straturi suplimentare de legatura si pereti laterali consolidati cu aramid. Toate acestea, combinate cu un compus de cauciuc puternic, fac ca anvelopa sa fie extrem de rezistenta la taieturi, perforari forestiere, lucrari de terasament si constructii de drum.
 

„Multe anvelope de tractiune sufera probleme din cauza vibratiilor, care se inrautatesc din pricina vitezei si a uzurii, de aceea Nokian Tractor King ofera drumuri fara probleme chiar si la viteze mari. Durabilitatea, rezistenta la uzura si procesul de productie prietenos cu mediul fac ca Nokian Tractor King sa fie o alegere sustenabila pentru activitati forestiere moderne, scapand, astfel, soferul de griji,  indiferent de conditii“, mai arata sursa citata.
Noul model al benzii de rulare ofera aderenta pe toate tipurile de teren, de la zgura la nisip, in timp ce viteza maxima este de 65 km/h. Totodata, capacitatea incarcaturii este de 320 kPa.

Articole similare

Ad