Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TreiRo implineste 20 de ani de activitate

TreiRo, lider in domeniul transportului si distributiei produselor petroliere din Romania, a sarbatorit recent 20 de ani de activitate. Flota companiei numara peste 220 de mijloace de transport, care inregistreaza un parcurs anual de aproximativ 15.000.000 km.
„Cand ne-am inceput activitatea, in anul 1998, operam cu trei camioane. Prin investitii care, in total, au depasit 25 milioane de euro in cei 20 de ani de existenta, TreiRo s-a dezvoltat pana la nivelul unei flote ce cuprinde in prezent 220 de mijloace de transport, toate Euro 5 si Euro 6, si al unei echipe formate din 200 de angajati. Am reusit aceste performante investind constant in dezvoltare, cu obiectivul de a le furniza clientilor nostri standarde maxime de performanta. In acelasi timp, am acordat o atentie deosebita mediului inconjurator si performantei angajatilor companiei“, a declarat Renato Drusian, unul din cei doi administratori ai companiei.
 

„Ne-am dorit ca, la aniversarea celor doua decenii de existenta, sa le oferim multumiri speciale colegilor nostri cei mai loiali, drept urmare am decis sa ii premiem, in cadrul unei ceremonii speciale, pe primii 10 cei mai vechi angajati, care au o vechime mai mare de 10 ani in cadrul companiei“, a completat Angelo Sirtori, cel de-al doilea oficial.
TreiRo este unul din cei mai importanti jucatori din Romania ce activeaza in distributia de produse petroliere (toate sortimentele de benzina si motorina, CLU, bitum rutier) si transportul si distributia de gaz lichefiat pentru consum casnic, autogaz si propan catre recipiente. Activitatea de logistica petroliera include managementul stocurilor fizice ale depozitelor si ale benzinariilor, distributia produselor in functie de necesitatile stocurilor sau ale comenzilor directe ale clientilor. Produsele transportate sunt reprezentate de benzina si motorina destinate statiilor, GPL destinat atat statiilor de benzina, cat si consumului privat, precum si combustibil JET destinat aeroporturilor. In cei 20 de ani de activitate, compania a generat o cifra de afaceri totala de peste 1 miliard de lei. In anul compania s-a extins in afara granitelor tarii, prin deschiderea unei filiale in Ruse, Bulgaria.

Articole similare

Ad