Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

S-a lansat Volvo FH 25 Year Special Edition, ca omagiu adus unei legende

Pentru a celebra lansarea modelului Volvo FH in 1993, cu un sfert de secol in urma, Volvo Trucks introduce Volvo FH 25 Year Special Edition. Disponibil atat in versiuni Volvo FH, cat si Volvo FH 16, este caracterizat printr-un design exterior si interior distinctiv, excelent confort pentru sofer si caracteristici de ultima generatie.
Volvo FH este unul dintre cele mai de succes modele din industrie, cu aproape un milion de camioane vandute. Editia Speciala Volvo FH 25 Year este, deci, nu numai o celebrare a camionului in sine, ci si un omagiu adus tuturor clientilor si soferilor care au condus aceasta legenda in ultimii 25 de ani.  „Volvo FH este reprezentarea unei atitudini concentrate asupra clientului si un model care a fortat limitele industriei timp de un sfert de secol. Aceasta editie este, astfel, atat un omagiu adus primilor 25 de ani, cat si un punct de plecare pentru calatoria plina de succes, alaturi de clienti si soferi“, spune Claes Nilsson, Presedintele Volvo Trucks, completat de Nigel Atterbury, Senior Graphic Designer la Volvo Trucks: „prima generatie Volvo FH a insemnat foarte mult pentru intreaga industrie. A reprezentat un punct de reper: a schimbat totul si a transformat perceptia asupra camioanelor moderne.“
 

Exteriorul editiei speciale poate fi descris ca unul contemporan, cu o tenta retro. Detaliile gri-argintii si portocalii subliniaza originile camionului si liniile care formeaza numarul 25 indica aniversarea. Liniile combina efecte 3D si umbre pentru a reflecta tendintele de design ale anilor '90. Au fost create doua culori de lansare, un ton rece de gri si un rosu stralucitor, drept omagiu modern pentru culoarea rosie a cabinei din 1993.
La deschiderea usii, un interior luxos il intampina pe sofer. Siguranta a fost intotdeauna un element cheie la Volvo FH si aceasta pasiune se manifesta prin detalii de culoare portocalie peste tot, de la cusaturile centurilor de siguranta, la draperii, covorase si detalii reflectorizante ale usilor. De asemenea, pentru a intensifica o experienta excelenta de conducere, combina tesatura cu pielea, pentru un confort si un design exceptional.
Camionul editie speciala include cateva din cele mai recente descoperiri si cele mai recente functii ale Directiei Dinamice Volvo. „Acest camion arata modul in care Volvo conduce progresul si continua sa stabileasca noi standarde in transportul rutier, asa cum a facut-o Volvo FH incepand cu 1993", spune Tomas Thuresson, manager pentru segmentul de transport pe distanta lunga la Volvo Trucks.
Volvo FH 25 Year Special Edition va fi produs pentru o perioada limitata de timp, in 2018 si 2019. Vanzarile vor incepe la sfarsitul lunii iunie 2018.

Articole similare

Ad