Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O noua statie de alimentare pentru Eurowag

Eurowag a deschis o noua statie de alimentare in Pecica, judetul Arad, crescand astfel numarul de statii din reteaua proprie Eurowag la 15, anunta compania.
Eurowag, care ofera solutii de plata in domeniul transportului comercial rutier, si-a construit reteaua de statii de alimenare in jurul principalelor rute europene de tranzit. Cea mai noua adaugire este situata in Pecica, intre orasele Arad si Nadlac, una dintre cele mai traficate rute care duc catre Europa de Vest. Locatia a fost selectionata cu grija, astfel incat sa fie usor accesibila companiilor care fac afaceri cu Europa Centrala si de Vest, arata un comunicat de presa. „Statia are sase pompe, cu posibilitate de alimentare cu Adblue, iar daca cererea o sa fie suficient de mare, aceasta poate fi extinsa cu usurinta pe viitor.
 

De asemenea, este complet automata, functionand non-stop sapte zile pe saptamana“, spune Victor Ion, Country Manager. Anul acesta, Eurowag a mai deschis deja o statie de alimentare in Polonia si mai are doua planificate pana la sfarsitul anului in Europa.

Articole similare

Ad