Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Crestere de 15% a afacerilor pentru WebEye Romania

WebEye Romania, furnizor de solutii telematice, a inregistrat o crestere a afacerilor in anul financiar 2017, cu 15% mai mare decat perioada similara precedenta, si estimeaza ca va avea o crestere de 5.000 de solutii active noi in 2018.
Compania a raportat o cifra de afaceri de 3.942.245,15 euro pentru anul financiar 1 iunie 2017 – 31 mai 2018, in timp ce la finalul calendaristic al anului trecut, WebEye a avut o cifra de afaceri de 3.681.797,71 euro. Compania mizeaza si in 2018 pe un avans al business-ului, principalele motoare fiind Bucurestiul si Suceava, zone din care WebEye a castigat clienti noi, in principal din categoria vehiculelor cu masa totala maxima autorizata de 40 de tone.
 
Desi s-a concentrat asupra transportatorilor cu parcuri auto formate preponderent din masini grele, atentia furnizorului se va orienta in anii urmatori si pe segmentul vehiculelor comerciale usoare de 3,5 tone. 
 
„Romania continua sa fie o piata importanta pentru grup si iata ca rezultatele continua sa confirme acest lucru. Lansarea de produse noi este esentiala in telematica, iar WebEye are deja pe piata anul acesta o solutie noua, Truck Navigator, care se adreseaza marilor transportatori. Este o solutie care a fost primita bine de clientii nostri si care credem ca va genera beneficii pentru transportatori. In plus, luna trecuta am preluat operatiunile dealer-ului Lochner, asa ca estimam ca vom avea o crestere a unitatilor active de la 10.000 la 15.000 anul acesta doar la nivelul Romaniei”, a spus Levente Gall, directorul general al WebEye CEE.
 
In 2018, WebEye a semnat un contract FAN Curier, care se va derula de-a lungul a cinci ani si prevede instalarea de solutii telematice pe cele 1.400 de masini ale companiei. Noul client a optat pentru un pachet complex, care sa ii furnizeze informatii detaliate despre activitatea zilnica a flotei – consumul de combustibil, modul in care soferii exploateaza masinile, numarul de  kilometri parcursi -, precum si solutii pentru securitatea marfurilor. De asemenea, grupul a castigat in ultimul an clienti importanti in Ungaria  – jucatori mari precum Maltacourt, Volanbusz (cel mai mare operator de autobuze din Ungaria), IKR Agrar Kft. In total, grupul WebEye estimeaza ca va atinge 63.500 de solutii active pana la sarsitul acestui an.
 
 

Articole similare

Ad