Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul oradean Selina achizitioneaza patru autobasculante Ford Trucks

Grupul oradean Selina, cu activitate importanta pe piata constructiilor din vestul tarii, a achizitionat patru autobasculante Ford Trucks 3542D 6X4 DCAB E6 16S2230, a anuntat, recent, Cefin Trucks, unic importator si distribuitor al Ford Trucks.
 
Vehiculele livrate urmeaza sa fie folosite in santierele pentru constructia drumurilor din municipiul Oradea pentru proiectele strategice ale orasului dedicate Centenarului Marii Uniri 1918-2018. Aceasta prima livrare in Oradea a avut loc la o distanta de cateva saptamani de la evenimentul de lansare a sediului Ford Trucks, prin intermediul parteneriatului Cefin Trucks – ATP Motors.

„Ne bucuram sa marcam prezenta noastra pe piata din Vestul Romaniei prin aceasta livrare, foarte importanta din perspectiva noastra catre Selina Grup – unul dintre cele mai mari concerne din piata de constructii din Romania. Oferta noastra a vizat atat prezentarea unui produs perfect adaptat exigentelor clientului nostru, cat si o gama de servicii conceputa in scopul intampinarii si depasirii nevoilor lor“, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks. „Ne bucuram sa avem ocazia sa deschidem o usa de colaborare cu o societate si un producator care promite sa devina o forta pe piata de constructii din Romania si din intreaga regiune. Speram ca acest parteneriat sa se dezvolte pe termen lung si sa se concretizeze in noi posibilitati de colaborare“, au precizat si responsabilii de achizitii Drumuri Bihor SA, prin vocea Dir. Ec. Chise Emanuel.
La randul lor, oficialii ATP Motors au spus ca „pe termen lung, investitia va fi cu siguranta un succes pentru Selina Grup.“
Autobasculante Ford Trucks 3542D 6X4 DCAB E6 16S2230 s-au impus, de aceasta data, prin robustete si performanta: motorul FORD ECOTORQ Euro 6, cu 6 cilindri in linie, capacitate cilindrica de 12.740 cm3, putere de 420 CP la 1800 rotatii pe minut si cuplu maxim de 2150 Nm la 1.000 – 1.300 rotatii pe minut. Stocul optimizat de vehicule comerciale Ford Trucks a permis un termen de livrare imbatabil, acestea fiind disponibile in Romania pentru livrare imediata. Un alt serviciu din gama de servicii Ford Trucks de care beneficiaza Selina Grup in cadrul acestui contract este extinderea perioadei de garantie de la 2 la 3 ani. „De asemenea, trebuie mentionat faptul ca vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS si un abonament inclus de Fleet Management pentru 36 luni pus la dispozitie prin parteneriatul devenit deja de traditie Ford Trucks – ViaSat“, se mai arata in comunicatul Cefin.

Articole similare

Ad