Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Benoit Tanguy, noul managing director al Scania BSU Romania si Bulgaria

Scania Black Sea Unit, Romania si Bulgaria, anunta numirea lui Benoit Tanguy in functia de Managing Director al companiei incepand cu 1 iulie 2018. Acesta il inlocuieste pe Hakan Sundstrom, care va ocupa functia de Senior Advisor in cadrul Scania CV AB Suedia.
 
Benoit Taguy are o experienta de peste 20 de ani in industria transporturilor si peste 18 ani de activitate in cadrul companiei Scania. 

„El si-a inceput cariera intr-un atelier de service, urmand sa treaca de-a lungul timpului in numeroase functii ale departamentului comercial, in calitate de agent vanzari, manager vanzari, cat si dealer manager“, arata Scania intr-un comunicat.
Timp de 12 ani, Benoit Taguy a ocupat functia de director vanzari in cadrul companiei Scania Franta, iar ultima pozitie ocupata, inainte de sosirea in Romania si Bulgaria, a fost de Managing Director la Scania Columbia.
Noul managing director la BSU si-a propus sa continue buna dezvoltare a companiei, declarand ca industria de transport din Estul Europei este un sector promitator: „Astept cu nerabdare aceasta noua provocare si sunt convins ca impreuna vom depasi asteptarile tuturor clientilor nostri.“

Articole similare

Ad