Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Caravana Iveco Strong by Nature a ajuns in sediul central

A patra editie a caravanei IVECO STRONG by NATURE organizata de dealerul de proprietate Iveco Truck Services a ajuns la sediul din Glina.
Cele 11 vehicule, in diferite configuratii, de la CNG la motoare diesel, au stat la dispozitia clientilor si jurnalistilor, iar unele dintre ele au putut fi testate in curse demo alaturi de instructorii Iveco. Principalul motiv al organizarii caravanei este promovarea pe piata din Romania a vehiculelor alimentate cu gaz natural comprimat. „Am initializat acesta aventura din dorinta de a ne intalni cu partenerii nostri in cadru festiv, mai ales ca in luna iunie am aniversat cinci ani de existenta ca dealer de proprietate.
 

Luna aniversara a fost una plina de surprize pentru clientii nostrii pentru ca la fiecare livrare contractata in luna iunie am livrat vehiculele impreuna cu tablete cu internet gratuit pentru aplicatiile IVECO. Si partea de After Sales a intampinat clientii cu vouchere cadou sau alte surprize la achizitionarea pieselor sau odata cu intrarea vehiculelor in service“, arata reprezentantii Iveco.
Dupa acest eveniment, „intram intr-o perioada de «liniste» pana la deschiderea anuntata in septembrie la Brasov“, mai spune compania.

Articole similare

Ad