Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

13 autobuze Alexander Dennis ajung in Elevetia

Alexander Dennis va livra 13 autobuze supraetajate Enviro500 catre compania de transport public (TL) din Lausanne, Elvetia. Autobuzele au o capacitate de 120 de pasageri din care 79 pe scaune, iar din iulie 2019 vor intra pe linie pentru a mari si a innoi flota existenta. Cu o capacitate de 79 de locuri pe scune, din care 52 la etaj, clientii vor calatori in siguranta si confort, iar cele trei usi si doua scari vor garanta un acces facil.
Autobuzul cu trei axe si aproximativ 13 m, Enviro500  va deservi rutele regionale, care leaga orasul cu zonele rurale. Puntea inferioara a fost dotata cu spatiu pentru persoanele cu mobilitate redusa, putand gazdui pana la doua scaune cu rotile si mai multe carucioare. Enviro500 va fi echipat cu geamuri duble, iluminare LED si porturi USB care vor permite pasagerilor sa-si incarece dispozitivele electronice.
 

Enviro500 comandate de compania de transport din Lausanne se incadreaza in inaltimea standard impusa in partea continentala a Europei. Alexander Dennis dispunde de expertiza globala pentru a adapta  aceste autobuze supraetajate la cerintele locale. Acestea beneficiaza si de componente comune si un design asemanator cu cele peste 6.000 de Enviro500 aflate in explotare in toata lumea, cum ar fi caroseria usoara de aluminiu care ofera un consum redus de carburant.
Contractul semnat cu TL este cel de-al doilea pe care Alexander Dennis il semneaza in Europa , dupa cele 19 unitati comandate de PostAuto (Elvetia). Jumatate dintre acestea sunt in explotare de la jumatatea lui 2017. Vehiculele sunt produse in fabrica din Marea Britanie.

Articole similare

Ad