Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cristian Dolinski este noul director general Still Motostivuitoare

Furnizorul de utilaje si de solutii de intralogistica Still Motostivuitoare are, de la 1 ianuarie, un nou director general, in persoana lui Cristian Dolinski, fostul director de service al companiei. Si, dupa mai bine de trei ani de activitate in Romania, Manfred Radloff va prelua conducerea departamentului german de export catre tarile din Orientul Mijlociu.

Still Motostivuitoare SRL a incheiat 2011 cu rezultate foarte bune, pe o piata care a crescut, potrivit fostului director general al companiei, cu circa 35% fata de 2010. "In 2011 s-au vandut peste 2.000 de echipamente de manipulare pe piata romaneasca, in crestere cu 35% fata de 2010.

Si, pentru ca fac mereu comparatia cu 2008, cand am vandut maximum 3.800 de stivuitoare, sper intr-o crestere viitoare a pietei romanesti, care insa va presupune investitii continue", a precizat Manfred Radloff.
Cei mai multi clienti de stivuitoare de anul trecut provin din retail, insa si cei din domeniul industrial au constituit o piata buna. Pe de alta parte, in 2011 s-a modificat si structura de vanzare a utilajelor, nemaifiind solicitate doar cele mici, gen transpalete, ci si cele cu contragreutati, care se pare ca vor reveni in forta pe piata, asa cum s-a intamplat in 2008, cand s-au vandut 1.200 de astfel de unitati.

Articole similare

Ad