Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Euro Service Romania, afaceri in crestere pentru al treilea an consecutiv

DKV Euro Service, unul dintre liderii pietei locale de carduri de combustibil, a inregistrat anul trecut afaceri de 289 milioane de euro, in crestere cu 24,5% fata de 2016 si cu 11% mai mult decat estimarea pentru acest an, potrivit bilantului de final de an prezentat de Robert Vass, country manager-ul companiei. Totodata, raportat la 2016 si baza de clienti pentru Romania a inregistrat o crestere de doua cifre.
 

Ritmul de crestere al pietei nu mai este atat de intens, se observa chiar o incetinire, motiv pentru care compania furnizoare de carduri de combustibil se asteapta la o cifra de afaceri de circa 303 milioane de euro pentru 2018, dupa cum a punctat Robert Vass. Compania aniverseaza 10 ani pe piata din Romania, un deceniu de crestere constanta, atat din perspectiva cifrei de afaceri, cat si a portofoliului de clienti si a echipei, care numara acum peste 20 de membrii. In prezent, reteaua de acceptanta a DKV Card numara peste 700 de statii. „Pe langa faptul ca extindem permanent reteaua de acceptanta, incepand cu 2017 am acordat o atentie speciala digitalizarii DKV. Am alocat investitii semnificative pentru acest program in directa legatura cu un alt proiect de referinta, DKV Box Europe, dispozitivul de bord care va permite decontarea taxelor de drum in mai multe tari europene, fara a necesita reconfigurare“, a explicat country manager-ul DKV Euro Service.
Dispozitivul va intra in teste in aceasta toamna, initial in Belgia, urmand a fi gestionabil prin intermediul platformei DKV Toll Manager. Urmatoarele tari unde DKV Box Europe va putea fi folosit, incepand cu prima parte a lui 2019, vor fi Germania, Austria, Franta, Spania si Portugalia. Taxa de drum din Slovenia a fost, de asemenea, un alt proiect important pentru prima parte a lui 2018, deoarece, incepand cu 1 aprilie, aici s-a trecut de la sistemul de taxare clasic la unul electronic, denumit DarsGo. Pentru a asigura tranzitia usoara, compania a asigurat suport pentru clientii sai inca de anul trecut, a mai spus Robert Vass.
La nivel de grup, anul 2017 s-a incheiat cu o cifra de afaceri de 7,2 miliarde de euro, peste 170.000 de clienti utilizand in prezent circa 3,1 milioane de carduri DKV si dispozitive on-board. Compania activeaza in 42 de tari, unde are un total de peste 70.000 de puncte de acceptanta.

Articole similare

Ad