Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Trucks premiaza cei mai buni soferi

Prima editie a Ford Trucks Best Driver Challenge, organizata intre 15 mai si 15 iunie, a fost castigata de George Beldiman (BELDIMAN) la categoria Transporturi, respectiv Dorin Avram (de la AXO UTIL), la categoria Constructii.
Competitia a fost organizata de Cefin Trucks, dealerul Ford Trucks in Romania, pentru a valoriza aptitudinile soferilor Ford Trucks. “In cadrul concursului punem in valoare cea mai importanta resursa a companiilor care activeaza in transporturi si constructii, si anume conducatorii auto. Tin sa mentionez ca in concurs s-au putut inscrie doar soferii vehiculelor Ford Trucks achizitionate prin Cefin Trucks”, a declarat Alexandra Siminiuc, Head of Marketing and Operations Ford Trucks. “In cadrul primei editii s-au inscris 76 de concurenti, o rata buna de participare pentru prima editie si desigur ca ii incurajam si pe ceilalti soferi Ford Trucks de vehicule comerciale sa participe la editiile viitoare. Nu a fost dificil sa convingem soferii si managerii sa se inscrie la aceasta competitie, deoarece concursul nu a presupus nicio modificare a programului obisnuit de lucru al soferilor. Mai mult decat atat competitia a dus la eficientizarea stilului de condus. Astfel, pe parcursul acestei luni s-au observat reduceri de consum mediu de combustibil de pana la 14%.”
 

Criteriul de departajare in cadrul competitiei este punctajul obtinut prin sistemul ViaSat, punctaj care ia in considerare stilul de condus si consumul mediu de combustibil / kilometru obtinut in perioada concursului.
Premiile puse in concurs sunt vouchere cadou in valoare de 500 de Euro pentru primii 5 clasati la fiecare dintre cele doua categorii ale competitiei.
Urmatoarea editie Ford Trucks Best Driver Challenge se va derula in perioada 15 septembie-15 octombrie 2018.

Articole similare

Ad