Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ronald Binkofski, noul presedinte Honeywell pentru Europa centrala si de est

Honeywell a anuntat numirea lui Ronald Binkofski in functia de presedinte pentru Europa Centrala si de Est. Ronald Binkofski este un lider de business cu peste 25 de ani de experienta in managementul afacerilor si transformarii digitale.
Binkofski va coordona de la Varsovia strategia de dezvoltare a Honeywell in Europa Centrala si de Est, asigurand accesul clientilor din regiune la cele mai noi tehnologii conectate care imbunatatesc siguranta, securitatea, eficienta si productivitatea pentru un numar mare de industrii. Inainte de a se alatura companiei, Ronald Binkofski a ocupat functia de director general regional pentru Asia Centrala in cadrul Miscrosoft. Ronald Binkofski va raporta catre Shane Tedjarati, presedintele Global High Growth Regions Honeywell.
 

Tehnologiile Honeywell, aflate in varful revolutiei IoT, combina produse hardware cu solutii software avansate si analiza de date, contribuind la o lume mai inteligenta, mai conectata, mai sigura si durabila. Multe dintre aceste solutii avansate sunt concepute si proiectate in Europa Centrala si de Est, inclusiv de catre cei peste 1.500 de ingineri din centrul de cercetare si dezvoltare Honeywell Technology Solutions din Brno, Republica Ceha.
Operatiunile regionale acopera toate cele patru sectoare de business ale companiei – produse si servicii aerospatiale, tehnologii de control pentru cladiri, locuinte si spatii industriale, precum si materiale avansate – si includ vanzari, asistenta pentru clienti, zona administrativa, productie si cercetare. „Tehnologiile Honeywell sunt folosite de oameni in fiecare zi, deseori fara ca ei sa realizeze acest lucru, fie ca faciliteaza un transport aerian mai sigur, sprijina zona de e-Commerce printr-o logistica imbunatatita sau contribuie la o mai mare eficienta energetica a cladirilor. Avem operatiuni in diverse sectoare si un portofoliu larg de tehnologii, ceea ce ne pune intr-o pozitie unica pentru a adresa numeroasele oportunitati de crestere pe pietele emergente din Europa Centrala si de Est. Experienta lui Ronald in software si business este de nepretuit, pe masura ce Europa Centrala si de Est devine o regiune din ce in ce mai importanta in strategia de crestere pe termen lung a Honeywell.“, a spus Tedjarati
Inainte de a se alatura Honeywell, Binkofski a condus operatiunile Microsoft in Europa Centrala si de Est din pozitia de director general pentru Polonia si Romania. Anterior, Ronald Binkofski a petrecut noua ani in cadrul companiei Software AG, Germania. In noul sau rol, Binkofski supravegheaza activitatile Honeywell in Europa Centrala si de Est, o regiune in care lucreaza 11.000 de angajati in aproximativ 30 de sedii din Polonia, Romania, Republica Ceha, Ungaria, Slovacia, Bulgaria si Serbia.
Ronald Binkofski detine un masterat in matematica aplicata de la Universitatea Jagielloniana din Cracovia, Polonia si este absolvent al programului avansat de management al INSEAD, Fontainebleau, Franta.

Articole similare

Ad