Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco Daily implineste 40 de ani

Iveco Daily, celebrul van al producatorului italian, sarbatoreste 40 de ani de existenta. De la lansarea sa in 1978, iconicul Daily a introdus inovatii care au schimbat industria vehiculelor comerciale: de la adoptarea unui sasiu cu tractiune spate si suspensie frontala independenta, similar cu ce exista la camioane, la introducerea tehnologiei Common Rail in 1999 sau a Programului de Stabilitate Electronica (ESP) ce permite stabilitatea vehiculului in timpul manevrelor de franare.
 

Cu noul Daily Blue Power, model rasplatit cu titlul de „Vanul International al Anului“ in 2018, Iveco Daily face un pas inainte si in domeniul sustenabilitatii, eliberand operatorii de transport de presiunea unui „mediu mai curat“, generata de regulamentele tot mai stricte privind emisiile de carburant. De la lansare si pana in prezent, Daily a fost fabricat in peste trei milioane de exemplare, pe trei continente, fiind prezent pe drumurile din 110 tari din toata lumea. „De-a lungul istoriei sale indelungate, Daily s-a bucurat de un succes enorm in cadrul operatorilor de transport si expertilor din industrie, castigand numeroase premii in intreaga lume. Este un vehicul de familie care a privit intotdeauna in viitor si a stiut cum sa anticipeze nevoile clientilor nostri, ramanand in acelasi fidel principiilor sale de baza: versatilitatea, fiabilitatea si eficienta – intotdeauna partenerul perfect pentru afacerile clientilor nostri si sustenabilitatea mediului“, a declarat Pierre Lahutte, presedintele Iveco.
La nivel de versatilitate, Daily ofera cea mai larga gama din industrie, de la 3,3 t la 7,2 t sarcina utila si de la 7,3 m3 pana la 19,6 m3 volum de marfa.
In acelasi timp, prin intermediul familiei Blue Power, noul Daily anticipeaza viitorul cu ajutorul celor mai avansate tehnologii diesel si de propulsie alternativa: Daily Euro 6 RDE 2020 Ready, primul vehicul LCV pregatit pentru reglementarile privind emisiile de carburant ce vor intra in vigoare in 2020; Daily Natural Hi-Matic Natural Power, primul vehicul CNG cu o cutie automata in 8 trepte, alaturi de Daily Electric, cu emisii zero. „Aceasta familie ofera solutia perfecta pentru livrari nelimite in misiunile urbane, permitand non-stop accesul in zonele centrele ale oraselor, acolo unde exista cele mai stricte reglementari privind zgomotul si reducerea emisiilor“, se mai arata in comunicatul Iveco.

Articole similare

Ad