Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CEVA numeste pe Terry Carter in functia de Senior Vice President Transportation Contract Logistics

CEVA Logistics a anuntat numirea lui Terry Carter in noul post de Senior Vice President Transportation for Contract Logistics. El va avea sediul in SUA si va raporta lui Brett Bissell, Chief Operating Officer Contract Logistics.
In noul sau rol, Carter este responsabil cu coordonarea celor mai bune practici operationale si comerciale si standardizarea activitatii de transport din filialele Ceva din intreaga lume. Munca sa va implica o colaborare stransa cu echipa de transport a companiei si va fi responsabil pentru definirea, standardizarea si punerea in aplicare a acesteia pentru CEVA si pentru orice terta parte contractanta.
 

Carter are peste 25 de ani de experienta de specialitate in industria logistica si de transport, ce include conducerea operatiunilor americane ale DHL pentru cinci ani si detinerea mai multor functii de conducere timp de 20 de ani la FedEx in mai multe pozitii de conducere. In plus, a detinut posturi de conducere la Brown Integrated Logistics, Graebel Van Lines si World Wide Technology, Inc. „Suntem incantati sa primim pe cineva de calibrul lui Terry in echipa noastra. Cunostintele si expertiza lui vor fi extrem de importante pentru a ne dezvolta in continuare, concentrandu-ne pe toate elementele de transport“, spune Brett Bissell.

Articole similare

Ad