Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Focus pe zero emisii

Targul InnoTrans ce va avea loc in 18-21 septembrie la Berlin va fi scena pentru prezentarea noului design al troleibuzului Solaris Trollino 12, cat si pentru Urbino 12.
Modelul care va fi prezentat la Berlin a fost comandat deja de reprezentantii orasului Gdynia (Polonia). In acelasi timp, producatorul polonez va aduce in fata clientilor cele mai recente modele de troleibuze: Trollino 12, variantele articulate de 18 si bi-articulate 24.

Solaris si-a prezentat primele troleibuze in 2001. De atunci au fost livrate peste 1.200 de unitati din 16 tari. Troleibuzele Solaris pot fi gasite in aproape 50 de orase din Europa. Al doilea vehicul prezentat va fi Solaris Urbino 12 electric care a fost comandat de compania de transport public din Frankfurt/Main. In aproape sapte ani de la premiera primului sau autobuz electric, Solaris a livrat peste 330 de unitati catre clienti din 14 tari. Producatorul va prezenta de asmenea si cele mai recente tehnologii referitoare la sistemele de incalzire, racire, directie, cu focus pe reducerea consumului de energie. O alta noutate este sistemul de diagnostic de la distanta pentru autobuze numit eSConnect. Sistemul ofera suport pentru diagnostic si posibilitati de mentenanta si faciliteaza analiza datelor extrase de pe vehicul. Ambele vehicule vor fi expuse la InnoTrans.

Articole similare

Ad