Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kögel FastFix poate fi o solutie de fixare mai sigura decat cele traditionale

In conformitate cu VID 2700 si cu directiva 9.5 Daimler, trebuie sa existe un sistem de fixare care sa securizeze incarcarea marfii pe palet, de exemplu in cazul transportului bauturilor sau a marfurilor mici. Solutia comuna pentru a corespunde acestor reglementari este un sistem de siguranta din zabrele din lemn, aluminiu sau otel, insa manipularea si depozitarea acestora este destul de dificila, cu risc de ranire in cazul caderii unei zabrele.
 

Kögel a dezvoltat banda textila Kögel FastFix care, potrivit testelor, nu este doar echivalenta solutiilor conventionale, ci le si depaseste. Greutatea redusa, de doar 495 de grame, montarea si demontarea usoare, ca si siguranta dovedita, sunt motivele pentru care poate fi preferata fixarea rapida cu Kögel Fastfix.
Curelele sunt realizate dintr-un material flexibil, oferind astfel suficient spatiu pentru fiecare cutie si un risc de avarie este foarte scazut. Benzile textile sunt legate de stalpii din mijloc sau din colt. Prin urmare, pe acestia sunt montate console speciale de fixare, bratarile de prindere putand fi puse la diferite inaltimi, daca este necesar. Daca benzile sunt fixate, se utilizeaza o clema (zavor) pentru siguranta.

Articole similare

Ad