Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Berlingo Multispace: modern, confortabil, functional

Cea de-a treia generatie a Citroën Berlingo continua povestea de succes a modelului original, lansat in 1996, preluand linia simpla si functionala a caroseriei, dar implementand cele mai noi tehnologii de siguranta si confort. Vehiculul poate fi echipat cu noile motoare PSA BlueHDi 1.5 diesel sau PureTech 1.2 pe benzina, iar pentru cel mai puternic propulsor pe motorina, de 130 CP, este disponibila si cutia de viteze automata EAT8. Ulterior, transmisia automata va fi oferita si pentru vehiculele cu motorizare pe benzina.
 

19 sisteme de asistenta usureaza sarcina soferului, printre care sistemul cruise-control adaptiv cu functie „stop“, frana de parcare electrica, camera de luat vederi pentru marsarier cu functie Top Rear Vision, sistemul de control al tractiunii, cu asistenta la coborare, si cel de control al stabilitatii. Nu lipsesc sistemul de navigatie Citroën Connect Nav, cu monitor de 8 inch cu functie tactila, incarcatorul Wireless pentru smartphone sau display-ul colorat pentru computerul de bord.
Modernizarea Berlingo a fost facuta in sensul cresterii modularitatii si a functionalitatii spatiului interior. Astfel, versiunea Multispace poate fi comandata in variante M sau XL, de 4,40 sau 4,75 m lungime, cu cinci sau sapte locuri. Interiorul este prietenos, bine organizat si „scaldat” in lumina, geamurile largi si parbrizul acoperind in total 6,4 m2. Sistemul de iluminare la interior este performant, iar ocupantii locurilor spate beneficiaza de lumini individuale de citit. Podeaua complet plata permite transportarea de marfuri avand pana la 2,70 sau 3,05 m lungime, in functie de ampatament. 28 de spatii de depozitare, ingenios amplasate, care totalizeaza 186 l, cresc confortul pasagerilor.
Berlingo Multispace va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

Articole similare

Ad