Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Takler concureaza la Trailer Innovation cu suportul WheelEasy pentru schimbarea rotilor

Singurul sistem de acest tip din lume revolutioneaza schimbarea rotii deoarece operatorul este eliberat de sarcina de a transporta anvelopa, aceasta povara transferandu-se platformei glisante pe care e roata. WheelEasy reduce efortul operatorului in timpul schimbarii rotii, in conditiile in care anvelopa unui vehicul comercial, care cantareste circa 130 kg, apasa cu forte mari asupra sistemului osos, cu riscul aparitiei durerilor de spate. ISO 11228-1 specifica limitele recomandate pentru manipularea si ridicarea manuala a obiectelor: in timpul activitatilor obisnuite, in cazul ideal, barbatii intre 18 si 45 de ani pot manevra maximum 25 kg, iar femeile 20 kg. Acum, efortul estimat pentru schimbarea rotii este de 20 kg.
 

WheelEasy permite schimbarea rotii in conditii sigure, deoarece nu este necesar sa ajungi sub vehicul pentru a lua roata de schimb. In plus, soferul este vizibil pe sosea in fata vehiculeleor care trec pe langa el. De asemenea, aceasta poate respecta timpii de livrare, pentru ca timpul de schimbare a rotii este redus considerabil.
Platforma glisanta face manipularea rotii extrem de fluida si rapida. Sistemul are certificare VCA, rezistand la vibratii pentru 1,3 milioane de km. Realizat din otel inoxidabil, acesta este acoperit prin cataforeza.
Utilizarea produsului: se dezleaga cablul de securitate cu ajutorul carabinei specifice si se activeaza dispozitivul de prindere, pentru a elibera plaforma glisanta. Apoi se trage de roata pentru a scoate platforma complet, la nivel orizontal. Dupa dezlegarea placii pe care e roata, cu ajutorului unui sistem de blocare lateral, se opereaza atat asupra suportului de sprijin, cat si asupra rotii, pentru a roti placa si a o aduce pe pamant. Apoi se dezleaga roata, cat e in pozitie inclinata. Se pune roata in pozitie verticala si se duce pe lateral, prin rulare. Pasii inversi vor fi urmati cu roata care tocmai a fost schimbata.

Articole similare

Ad