Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

WebEye a preluat Lochner KFT

Webeye Romania si Webeye Ungaria au preluat recent clientii companiei Lochner KFT, din dorinta de a eficientiza serviciile si de a-si consolida pozitia pe piata, arata compania intr-un comunicat.
Lochner a fost partenerul WebEye din 2004, iar preluarea sa a insemnat intrarea in portofoliul WebEye a peste 5.000 de vehicule. WebEye Romania avea, la sfarsitul lunii martie, 12.800 de unitati active, numarul lor la nivel de grup fiind de peste 60.000, mai spune sursa citata.
 

„Recent, WebEye a preluat grupul Lochner  – cu activitati de monitorizare a flotelor in Ungaria si Romania – si, odata cu aceasta, responsabilitatea monitorizarii a peste 5000 de masini. Am decis sa facem acest lucru pentru a ne consolida pozitia pe piata si pentru a servi  mai bine acesti clienti. In acest moment, avem un dialog nemijlocit cu acestia, iar feedback-ul lor ne va ajuta sa construim solutii personalizate acolo unde este necesar, adaugand diferite functionalitati la solutia standard aleasa”, a spus Levente Gall, CEO WebEye Europa Centrala si de Est.

Articole similare

Ad