Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone participa la IAA sub motto-ul „Conexiune inteligenta“

Asta inseamna ca, asa cum explica managing partner-ul Bernard Krone, „facem semiremorca sa fie pregatita pentru viitor folosind inteligenta artificiala si conectand produsele noastre cu serviciile potrivite, pentru un plus de mobilitate si o logistica mai eficienta, care sa garanteze un transport sigur al bunurilor si informatii prompte despre curse“.
 

Compania va expune numeroase semiremorci de top, alaturi de serviciul 360° pentru vehicule comerciale, care include oferte flexibile de service complet, aprovizionare rapida cu piese de schimb, solutii telematice inteligente s.a. Toate acestea optimizeaza durata transportului si costul total de operare al firmelor din domeniu.
Smart Trailer Check asigura conditii optime de transport chiar inainte de inceperea zilei de lucru, prin imaginea de ansamblu pe care o ofera asupra spatiului de incarcare disponibil si prin conectarea acestor informatii cu platforma de schimb de marfuri Smart Capacity Management, pentru a garanta folosirea cat mai buna a locului disponibil. Toate acestea sunt conectate in portalul Krone Telematics si eficientizeaza si mai mult transportul.
Krone va fi prezent la IAA in hala 27, standul E33, si in spatiul exterior.

Articole similare

Ad