Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Scania Romania, parteneriat pentru Transportul Viitorului!

„Transportul Viitorului“! Acesta este numele celui mai nou parteneriat dintre Scania Romania si mai multe companii de profil din industria transporturilor menit sa accelereze reducerea impactului pe care il are transportul rutier de marfa asupra mediului inconjurator.
 

Pentru anul in curs, proiectul isi propune sa educe publicul din industria transportului rutier de marfa asupra celor mai eficiente modalitati de reducere a consumului de combustibili fosili, si drept urmare de reducere a nivelului de CO2 din atmosfera, anunta Scania Romania. Acesta a fost structurat sub forma unor filme educative scurte, avandu-i ca protagonisti pe Ioan Nagl, director general Ost Transport – cu o flota de peste 75 de camioane -, impatimit al concursurilor de profil, reusind, an de an, sa obtina titlul pentru cel mai frumos camion din Romania, si Gabriel Onofrei,  pilot de raliu, presedinte si fondator al Asociatiei Romane de Drift. Pe viitor, acest parteneriat va continua sa adune informatii si sa identifice elemente de inovare si de importanta strategica, in domeniul reducerii impactului pe care transportul rutier il are asupra mediului inconjurator.
„Protejarea planetei si a mediului inconjurator trebuie sa fie azi una dintre cele mai importante prioritati pentru orice companie si avem mari ambitii pentru ca activitatile noastre sa aiba efect pozitiv asupra climei. Dar numai cand ne unim fortele cu alti jucatori cheie din industrie, vom putea atinge aceste obiective ambitioase. Formand acest parteneriat, vom avea o pozitie unica pentru a implementa solutii inteligente, eficiente si sustenabile pentru transportul si logistica noastra“, spune Mihai Pasol, Director de Marketing & Comunicare la Scania Romania.
In cadrul acestui proiect vor fi lansate 11 clipuri educative in lunile august si septembrie, iar din 7 septembrie, va lua startul Caravana „Transportul Viitorului” ce va cuprinde 10 evenimente in cele mai importante locatii din tara, mai arata Scania.
Totodata prin platforma www.transportulviitorului.ro este lansata si cea mai mare competitie pentru soferii profesionisti din lume: Scania Driver Competitions, marele premiu constand intr-un un camion Scania in valoare de 100.000 de euro.
Transportul Viitorului, cel mai mare parteneriat din industria transportului rutier, este sustinut de Scania, OMV, Bridgestone, CTE Trailers si IFPTR.

Articole similare

Ad