Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DAF Trucks a pornit in cautarea celui mai vechi camion

DAF Trucks aniverseaza 90 de ani si ca sa marcheze acest moment a pornit in cautarea celui mai „batran“ vehicul aflat in in explotare. Cautarea se focuseaza pe vehiculele tipice DAF din deceniile trecute. Producatorul s-a concentrat initial pe constructia de semiremorci usoare, mutandu-se atentia asupra camioanelor in 1949. De atunci, vehiculele DAF si-au castigat notorietatea pentru eficienta consumului de carburant si pentru cofortul oferit soferului, cat si pentru fiabilitate si durabilitate.
 

Constant, DAF primeste imagini de la operatori si soferi de pe tot mapamondul cu vehicule care au parasit linia de productie cu zeci de ani in urma, si care sunt in perfecta state de functionare, starnind interesul producatorului. Unde este cel mai vechi camion DAF?
DAF Trucks a lansat o campanie pe una dintre retelele de socializare pentru a gasi raspunsul la acesta intrebare. Irlandezul John Tarrent deja a postat o fotografie cu un DAF 2100, productie 1984, care inca „merge ca uns“. „Niciodata nu ne-a dezamagit“, spune acesta.
DAF cauta povesti si imagini cu camioane din anii ´90, ´80, ´70 sau chiar mai „batrane?“. Imaginile pot fi incarcate pe pagina de Facebook a producatorului pana la finalul campaniei cand se va incheia cautarea.

Articole similare

Ad