Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Valeo isi extinde gama de placute de frana pentru vehiculele comerciale

Valeo anunta extinderea gamelor Valeo OptiPACK si Valeo PremiumPACK pentru vehiculele comerciale pentru a se putea plia pe cerintele fiecarui client si pentru a usura munca din service-uri, potrivit strategiei “We Care 4 You – Trust The Specialist”.
Extinsa acum cu inca 14 referinte si ajungand la un total de 75 de referinte, gama de placute de frana Valeo OptiPACK este conceputa in mod practic, "all-in-one", cu o serie de accesorii, toate in aceeasi cutie. De la indicatoarele de uzura la dispozitivele de fixare a placutelor, Valeo OptiPACK garanteaza eficienta maxima in timpul lucrarilor de intretinere si economii considerabile de timp. In plus, materialul de frecare folosit a fost gandit pentru a furniza un echilibru calitate/pret si deci optimizarea TCO pentru parcurile de vehicule comerciale.
 

Gama a fost desemnata “best value for money” de catre clientii europeni in 2018.
Pe langa caracteristicile Valeo OptiPACK, Valeo PremiumPACK primeste tehnologia NRS care permite un ciclu de viata mai mare al placutei, evitand orice risc de delaminare. Aceasta gama primeste un material de frictiune ce ofera confort (lipsa de zgomot in timpul operarii), performanta (cea mai buna putere de franare a Valeo) si longevitate.
Oferta Valeo PremiumPACK a fost extinsa cu 12 noi referinte, fiind alcatuita acum din 51 de referinte.

Articole similare

Ad