Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dachser se dezvolta in Polonia, Germania si Coreea

In Polonia, Dachser a deschis un nou depozit in Sosnowiec si a mutat vechea agentie. Noua facilitate este cu 80% mai mare decat cea anterioara, incluzand peste 8.000 m2 alocati contract logistics si cross-docking-ului. Datorita investitiei, Dachser a crescut suprafata sucursalei cu aproximativ 4.000 m2. Aproape o treime din intreaga suprafata este preluata de sectiunea de cross-docking, in timp ce jumatate din suprafata este alocata pentru depozitare. Cladirea de birouri se intinde pe o suprafata de 860 m2. Facilitatea nou construita include 34 de rampe de incarcare amplasate una in fata celeilalte, ceea ce permite reincarcarea mai rapida.
 

In prezent exista opt sucursale Dachser in Polonia: Sosnowiec, Stryków, Pozna?, Szczecin, Wroc?aw, Gda?sk si in doua locatii din Varsovia, dintre care unul este Dachser Air & Sea Logistics.
In Germania, Dachser pune in functiune un al doilea depozit de logistica si un nou spatiu de birouri la sediul din Überherrn. Aceasta extindere mareste capacitatea locatiei la 62.000 m2, cu spatiu de gazduire a 110.000 de paleti. In 2016, centrului logistic deja existent i s-a adaugat un depozit de 11.000 m2 (aprox. 22.000 de paleti), iar la doar doi ani diferenta, aceasta unitate se extinde inca o data cu 19.000 m2 (35.000 de paleti), precum si o suprafata de birouri de 300 m2, ceea ce reprezinta o investitie totala de aproximativ 15 milioane de euro.
La Überherrn, in afara de operatiunile obisnuite, centrul logistic deserveste ca Eurohub noaptea. Plecarile zilnice catre cele 339 de locatii din Europa garanteaza timpi de tranzit de la 24 pana la 48 de ore. Aproximativ 660 de angajati sunt responsabili pentru asigurarea unei executii fara probleme a celor aprox. 71.800 tm/luna de marfuri. Transporturile europene sunt insotite de serviciile Dachser Air & Sea Logistics.
In Coreea, Dachser si-a mutat sucursala din Seul intr-un spatiu mai mare, pentru a pune bazele unei extinderi viitoare. Noul spatiu de birouri de 479 m2 se afla in cladirea Sangjin din centrul orasului Seoul si poate gazdui confortabil echipa de astazi, cu spatiu de extindere. Situat deasupra statiei Universitatii Hongik, acesta este usor accesibil clientilor, personalului si altor companii.
In ultimii trei ani, compania a crescut numarul de angajati de la 35 la 67 si continua sa exploreze oportunitati. Pe langa branch-ul din Seul, Dachser Coreea isi extinde continuu serviciile pentru a asigura servicii de depozitare si servicii cu valoare adaugata in alte doua locatii, acoperind Incheon si Busan.

Articole similare

Ad