Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV MOBILITY SERVICES a publicat raportul CSR

DKV isi extinde serviciile multi-energetice in Europa, prin marirea retelei de furnizori, dupa cum se arata in cel de-al treilea raport de sustenabilitate.
„Ne asteptam ca GNC si GNLC sa devina mult mai populare in sectorul transporturilor, in special pentru calatoriile pe distante lungi”, a declarat directorul de marketing DKV Ulrich Wolter. In consecinta, reteaua de furnizori a DKV in Europa va fi extinsa substantial pentru a indeplini aceasta necesitate. In domeniul electromobilitatii pentru autoturisme, portofoliul DKV include deja incarcarea acasa, la locul de munca si la posturile publice de incarcare, pe scurt: @home, @work si @public. Cardul hibrid DKV CARD +CHARGE, disponibil incepand cu anul 2015, ofera acces la 13.000 de statii de alimentare si peste 10.000 de statii publice de incarcare numai in Germania.
 

In ciuda cresterii numarului de angajati cu 4%, emisiile de CO2 de la sediul companiei au crescut doar usor fata de anul trecut. „Pentru a beneficia de economii suplimentare in ceea ce priveste emisiile de CO2, procesele relevante din domeniul produselor de taxare, combustibil si service trebuie sa fie evaluate sistematic in conformitate cu ISO 14001”, a declarat managerul CSR Linda Surrey. Compania este certificata in conformitate cu standardul international de management de mediu pentru sediul sau din Ratingen.

Articole similare

Ad