Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MAX600 completeaza gama MAX Trailer

Din 2012, de cand Faymonville Group si-a adaugat in portofoliu marca MAX Trailer, vanzarile au fost foarte bune, numai in 2017 fiind vorba de peste 1.000 de trailere, livrate prin circa 40 de parteneri. Iar gama s-a extins continuu, de curand fiind oferit MAX600, cu trei sau patru axe, conceput pentru transport in constructii sau in sectorul de lucrari publice.
Platforma perfect plana este foarte robusta si se preteaza la transport de excavatoare, masini de constructii si alte echipamente, care pot fi incarcate rapid si sigur datorit rampelor single sau duble solide.
 

Suspensia pneumatica din dotarea standard asigura un comportament foarte bun in timpul transportului, iar numeroasele puncte de ancorare garanteaza buna fixare a marfurilor.
Structura modulara a vehiculelor MAX Trailer permite folosirea in comun a unui mare numar de piese, ceea ce sporeste calitatea constructiei si permite o aprovizionare mai rapida cu piese de schimb si de uzura.
In prezent gama MAX Trailer include sase tipuri de vehicule: MAX 100 (un trailer semi-jos cu 2-6 axe, disponibil si in varianta extensibila o data sau de doua ori), MAX200 (o platforma cu 3-4 axe disponibila si in versiune extensibila telescopic), MAX300 (un trailer cu 2-3 axe centrale si cu rampe), MAX400 (o platforma cu 3-5 axe, speciala pentru transportul componentelor de macara), MAX510 (o semiremorca joasa cu doua axe, cu gat de lebada detasabil si platforma extensibila) si MAX600 (un trailer cu 3-4 axe, pentru sectorul de constructii si lucrari publice).

Articole similare

Ad