Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Busworld se extinde in Indonezia

Busworld, cel mai mare organizator de expozitii dedicate vehiculelor de transport calatori, adauga o noua locatie pe harta internationala al evenimentelor de profil: Indonezia. Busworld South East Asia va avea loc intre 20 si 22 martie, la Jakarta International Expo (JIEXPO).
Indonezia are o populatie de 260 de milioane de locuitori. Din cauza aglomeratiei din trafic, guvernul indonezian cauta solutii de optimizare a transportului public, implementand linii BRT in Jakarta, Yogyakarta, Solo si in alte provincii. Nu mai putin 3.000 de autobuze articulate vor fi achizitionate in acest sens anul viitor. In plus, Ministerul de Transport din aceasta tara a anuntat adoptarea unei legislatii prin care se vor introduce perioade maxime de exploatare pentru autobuze si autocare – 25 si respectiv 10 ani. De altfel, Indonezia estimeaza ca va avea 20 de milioane de vizitatori pana la sfarsitul lui 2019, astfel ca cel putin 5.000 de autocare noi vor fi achizitionate in acest sens.
 

Busworld South East Asia este sustinuta de Asociatia Operatorilor de Autobuze (IPOMI) si de Asociatia Carosierilor (Askarindo). Printre expozanti vor fi companii din Belgia, Turcia, India, Rusia, Columbia, China, Kazahstan si, desigur, Indonezia.

Articole similare

Ad