Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bergerat Monnoyeur da startul la „Scoala Operatorilor“

„Scoala Operatorilor“ anunta deschiderea perioadei de inscrieri pentru sesiunea de cursuri care incepe in luna octombrie 2018, dupa ce Bergerat Monnoyeur a obtinut recertificarea pentru organizarea programului de specializare Masinist la Masini pentru Terasamente. Pana in prezent, peste 100 de operatori au fost instruiti si au absolvit acest program, despre care compania spune ca este unic pe piata romaneasca, pentru ca ofera (pe langa conceptele teoretice predate) practica pe utilaje de constructii in conditii de santier.
 

Desi companiile de constructii fac anual investitii de ordinul sutelor de mii de euro pentru achizitia de utilaje si echipamente tot mai performante, care sa consume mai putin si sa aiba o productivitate ridicata, adeseori contributia factorului uman la buna desfasurare a unui proiect este ignorata. Un operator bine pregatit va obtine intotdeauna rezultate mai bune decat unul pregatit insuficient, indiferent daca ne referim la calitatea lucrarii, la costurile de executie sau la timpul de realizare al acesteia. Pentru a raspunde acestei nevoi de piata, Bergerat Monoyeur anunta continuarea Scolii Operatorilor cu programul de specializare pentru ocupatia: Masinist la Masini pentru Terasamente – cod COR 834201. Cursul se deruleaza pe parcursul a 4 saptamani, implicand 100 de ore de formare teoretica si practica, instruirea derulandu-se la sediul Bergerat Monnoyeur din Mogosoaia sau Timisoara. Compania anunta acum deschiderea inscrierilor pentru sesiunea care va avea loc in luna octombrie. Cursantii vor fi implicati in activitati de pregatire teren, excavare, sapare de santuri, incarcare de material, nivelare si toate celelalte sarcini de lucru obisnuite pe un santier.
„Avem 3 traineri acreditati care predau 35 de ore de teorie, pe baza manualelor, si 65 de ore de practica pe utilaje si simulatoare. In Romania suntem singura companie de formare care ofera practica in conditii de santier, cursantii avand la dispozitie atat simulatoare performante, cat si circa 10 utilaje diferite (intre 5 si 25 de tone greutate). De altfel, examenul final contine proba scrisa – test grila – si proba practica si se sustine in fata unor specialisti externi desemnati de comisia de autorizare de la Autoritatea Nationala pentru Calificari“, a declarat Liviu Neagu, director general Bergerat Monnoyeur Romania.

Articole similare

Ad