Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nokian lanseaza Nokian MPT Agile 2

Nokian Tyres a lansat Nokian MPT Agile 2, o versiune imbunatatita a modeluli MPT Agile. Noile anvelope anvelopele au caracteristici speciale, putand fi folosite cu succes in operatiuni de mentinere a pacii, cat si de vehiculele de salvare si camioanele de teren.
Colaborarea dintre Nokian Tyres si Fortele de Aparare ale Finlandei pentru proiectarea de anvelope pentru toate tipurile de teren si cu mobilitate ridicata a inceput cu decenii in urma, arata compania intr-un comunicat. Conditiile meteorologice nordice care aduc multe provocari anvelopelor – de la zapada si gheata, la noroi, pietre ascutite si alte obstacole, au condus la proiectarea, de la zero, a acestei generatii de anvelope off-road de catre Nokian Tyres. Asa cum indica si denumirea, o alta caracteristica importanta a noilor Nokian MPT Agile 2 este manevrabilitatea. Nu numai vehiculele militare necesita directii precise ale volanului la viteze crescute, ci si, de exemplu, masinile de pompieri si alte operatiuni de salvare.
 

„Suntem foarte incantati de raspunsul la directii si de stabilitatea pe care o ofera Nokian MPT Agile 2”, spune Teppo Siltanen, Product Manager al Nokian Heavy Tyres. „De asemenea, noile anvelope sunt confortabile si silentioase.”
Cea mai importanta schimbare adusa noilor anvelope este modelul simetric al benzii de rulare, care functioneaza la fel de bine, indiferent de directia de rotatie a anvelopei. Acest design modern imbunatateste si aderenta verticala si laterala pe suprafete netede, vine cu proprietati mai bune de auto-curatare si aderenta sporita in conditii de iarna. De asemenea, flancul anvelopelor are acum model de camuflaj. Un aspect important in conditii de vreme extrema de iarna este posibilitatea folosirii prezoanelor. Nokian MPT Agile 2 vin cu locuri marcate pentru prezoane, atat pentru uz militar, cat si pentru uz civil.

Articole similare

Ad