Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Caravana Scania, la un nou inceput de drum

Desfasurata in jurul ideii de „Transport al Viitorului“, caravana Scania din 2018 incepe vineri, 7 septembrie, in Brasov, la sediul de acolo al importatorului, si continua la Rolex Suceava (11 septembrie), Scania Luncani (14 septembrie), Scania Pitesti (18 septembrie), Scania Bucuresti (21 septembrie), LKW Store Craiova (28 septembrie), Scania Bacau (5 octombrie), Scania Oradea (9 octombrie), Expo Arad (12 octombrie) si Scania Sibiu (19 octombrie).
 

Ca in fiecare an, sunt asteptati transportatori, soferi si pasionati de camioane si automobile, care vor avea ocazia sa se familiarizeze mai bine cu ceea ce inseamna condus responsabil si cu reducerea impactului pe care transportul de marfuri il are asupra mediului, aspecte strans legate de consumul de carburant. Proiectul „Transportul Viitorului” a inceput printr-o serie de filmulete educative dedicate publicului din industria transporturilor. Si in acest an va fi organizat un concurs, doritorii trebuind sa parcurga traseul pregatit de organizatori pentru a primi o vesta Scania ce poate fi personalizata sau marele premiu extras prin tragere la sorti, o excursie de doua zile la Porsche Track Experience in Istanbul, unde vor putea fi testate toate modelele Porsche pe o pista de Formula 1.
In Brasov, Cluj-Napoca, Bucuresti, Bacau si Arad, soferii de toate varstele sunt asteptati la Scania Driver Competitions, cea mai mare competitie pentru soferii profesionisti din lume. Trecand de probele teoretice si practice, fiecare dintre cei cinci castigatori ai semifinalelor, pe langa calificarea in etapa nationala, va primi un CEC in valoare de 1.000 de euro net si o invitatie pentru doua persoane la finala nationala ce va avea loc pe 4 mai 2019.
Castigatorul marii Finale din Suedia, de pe 25 mai 2019, va primi un camion Scania in valoare de 100.000 de euro.
De la caravana nu vor lipsi bucatele traditionale, ritmurile pop-rock ale formatiei Zavera si o expozitie interactiva despre energii regenerabile.
Partenerii Scania la acest eveniment sunt OMV, Bridgestone, CTEtrailers, Krone, Meiller, Porsche si IFPTR.

Articole similare

Ad