Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CEMT 2019 si alte noutati despre autorizatii la conferinta Tranzit de la Iasi

Ultimele noutati privind alocarea autorizatiilor CEMT pentru anul viitor, promisiunea de miscorare a taxelor pe Republica Moldova, dar si problemele care apar in transportul catre destinatiile extra-comunitare se vor numara printre subiectele abordate in cadrul conferintei Tranzit de la Iasi, programata pentru 13-14 septembrie 2018, la hotel Unirea. Mai este Turcia o problema pentru transportatorii romani? La aceasta intrebare vom raspunde impreuna cu Eduard Ungureanu, specialist in cadrul Directiei de Transport Rutier din cadrul Ministerului Transporturilor, Liviu Stoica, presedintele Agentiei pentru Agenda Digitala a Romaniei (AADR) si Radu Silaghi, specialist in cadrul AADR. De asemenea, nu vor lipsi informatii la zi privind contingentul de autorizatii disponibile pe cele mai importante relatii extra-comunitare si recomandari din partea AADR cu privire la utilizarea judicioasa a autorizatiilor.

Pentru inscrieri la conferinta sunati la 021 777 06 98/99 sau trimiteti solictarea pe office@traficmedia.ro
 

Discutiile la conferinta vor mai viza:
1. Infrastructura din zona Moldovei – la ce ne asteptam in anii urmatori
2. Forta de munca: criza de soferi profesionisti, „importul” de forta de munca non-comunitara in Romania
3. Detasarea transnationala a soferilor: cum facem contractele de munca ale soferilor asa incat sa respectam si Codul muncii si Legea salariului minim in Germania, Franta si alte tari europene. Cum e corect sa platim soferul, cu diurna sau indemnizatie de detasare? Diurna sau indemnizatia de detasare sunt parte a salariului minim cerut in Franta?
4. Pontajul corect al soferilor si inregistrarea timpilor de lucru
5. Care e costul/km la acest moment, cand costul cu soferii si cel cu motorina au crscut foarte mult?
6. Contractul de transport – cum se pot ataca in instanta clauzele abuzive, cum abordam clientii care nu platesc la timp sau care cer penalitati mai mari decat valoarea contractului?
7. Ce e dumpingul social si de ce cer clientii de transport din vestul Europei asigurari ca transportatorii cu care lucreaza nu fac dumping social?
8. Relatii romano-moldovenesti si cum pot beneficia transportatorii din ambele tari de o buna colaborare intre cele doua tari „surori”?
 

Articole similare

Ad